Ann Snauwaert

Loopbaancoach

Over Ann Snauwaert

Na enkele jaren werkzaam te zijn in rebranding projecten, voelde ik dat ik méér potentieel in mij had dan ik op dat moment benutte.
Ik besliste om mij te verdiepen in NLP en startte met de opleiding NLP Practitioner en aansluitend ook met de opleiding Master Practitioner. Deze opleidingen zijn de beste investeringen in mijn persoonlijke ontwikkeling tot hiertoe.

NLP heeft mij geholpen om opnieuw contact te maken met mijn eigen kracht. Er werden me heel wat tools aangeleerd om meer naar mijn eigen waarden te gaan leven, om hulpbronnen aan te boren waarvan ik geen idee had dat ik ze in mij had, en nog veel meer. Ik heb geleerd om de verantwoordelijkheid te nemen om naar mijn eigen waarden en normen te gaan leven.

Vertrouwen op je innerlijke kracht.

Intussen ben ik ervan overtuigd dat ook jij de kracht in jou hebt om datgene te verwezenlijken wat je voor ogen hebt.

Ik begeleid jou graag op weg naar jouw volle potentieel. Onderweg worden vaak heel wat mogelijkheden zichtbaar. Je groeit naar meer zelfzekerheid, plezier en bewuste keuzes in jouw professionele leven. Je neemt je professionele leven zelf in de hand en maakt keuzes waar jij blij van wordt. Zodat jij je goed voelt in jouw job.

Heb jij een prangende loopbaanvraag?

Wil je graag een nieuwe kant op binnen jouw bestaande job? Zou je je graag zelfzekerder voelen op de werkvloer?
Merk je dat je steeds tegen dezelfde barrières blijft aanlopen op je werk? Droom je van een carrièreswitch?
Met al deze vragen kunnen we aan de slag gaan tijdens een traject loopbaanbegeleiding.

Loopbaanbegeleiding is voor werknemers en ondernemers.

Heb je een job, dan kan je elke 6 jaar gebruik maken van loopbaancheques ter waarde van 7u loopbaancoaching (zie specifieke voorwaarden van VDAB).

Julie Mortier

Neem contact op met Julie!

Hebt u nood aan loopbaanbegeleiding, waarvoor u de hulp van Ann Snauwaert wil inschakelen? Gebruik dan onderstaande knop om meteen een afspraak in te boeken.

Facebook
Instagram