Jean-Yves Gernay

Podoloog

Over Jean-Yves Gernay

Jean-Yves studeerde in 2022 af als podoloog met bijzondere passie voor sport en de beweging van de mens.

Na het behalen van zijn diploma besloot hij om meteen aan de slag te gaan als podoloog, met als doel zoveel mogelijk mensen te helpen bij hun diverse klachten of optimaliseren van hun lichamelijke bewegingsprestaties waarbij de aandacht voor de voet centraal staat.

Zowel de recreatieve sporter als de topsporter, als eenieder, jong of oud,  die wenst geholpen te worden door een voetdeskundige, is zeer welkom in zijn praktijk.

Vaak zijn enkel, knie, heup en rugklachten te wijten aan een primair probleem, met name een foutief stap/looppatroon. Hierbij kunnen podologische zolen de klachten doen verminderen of zelfs doen verdwijnen.

Daarnaast gaan we ook preventief te werk om fysieke ongemakken te vermijden. In het menselijk lichaam is alles met elkaar verbonden, hierbij zijn je voeten de fundamenten. Waarbij een voetproblematiek of een afwijkend stappatroon op termijn klachten kan geven ter hoogte van de enkels, knieën, heupen en rug.

U kan bij mij terecht voor een grondig onderzoek gevolgd door een bewegingsanalyse, waarbij navolgend een deskundig behandelplan op maat wordt uitgewerkt, met als hoofddoel de patiënt klachtenvrij te maken.

Als podoloog stel ik het op prijs zelf mijn patiënten persoonlijk te behandelen en op te volgen ook al kan daarbij bovendien nauw worden samengewerkt met de doorverwijzer of de andere disciplines binnen de zorg.

Consultatie

U kan bij mij terecht voor onder meer:

  • Bewegingsanalyse
  • Klinisch- en biomechanisch onderzoek
  • Diabetesscreening
  • Op maat gemaakte podologische zolen
  • Algemene screening in functie van blessurepreventie
  • Algemeen (schoen)advies

Wat neem je mee tijdens de consultatie? Gemakkelijke kleding zoals een sportieve short evenals je dagdagelijkse schoenen, loopschoenen en eventueel andere sportschoenen.

Vragen? Aarzel niet om mij te contacteren.

Julie Mortier

Neem contact op met Jean-Yves!

Hebt u klachten waarvoor u de hulp van Jean-Yves Gernay wil inschakelen? Gebruik dan onderstaande knop om meteen een afspraak in te boeken.

Facebook
Instagram