Rein Mortier

Osteopaat

Over Rein Mortier

Rein Mortier begon zijn carrière als master in de “Motorische revalidatie & Kinesitherapie”. Wat ontgoocheld en in volle ambitie bekwaamde hij zich dan verder in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel tot MSc in de “Biomedische wetenschappen (afd MT)”.

Dit combineerde hij met studies osteopathie aan het IWGS te Parijs waar hij de titel van “DO in de osteopathie“ behaalde na een 5 jaar durende part-time studie.

In 1980 bouwde hij als een van de eerste osteopaten in het Gentse een osteopathie-praktijk uit aan de Leopold II-laan te Gent. Sinds 2004 zit zijn dochter, Julie Mortier, ook in de praktijk als osteopaat.

Naast activiteiten als docent bij binnen- en buitenlandse osteopathie-opleidingen (België / Nederland / Duitsland / Zwitserland) heeft hij ook een grote ervaring opgedaan bij zijn patiënten en staat hij borg voor bekwaamheid en inzicht in het klachtenpatroon van zijn patiënten.

Rein Mortier

Neem contact op met Rein!

Hebt u klachten waarvoor u de hulp van Rein Mortier wil inschakelen? Gebruik dan onderstaande knop om meteen een afspraak in te boeken of bel zijn persoonlijk telefoonnummer +32 9 222 43 98.

Facebook
Instagram