Caroline Bekaert

Voedings- en gezondheidscoach

Over Caroline Bekaert

Ik ben Caroline Bekaert, moeder van 3 kinderen en gezondheids- en voedingstherapeut. Ik ben gelukkig van mijn passie mijn beroep te kunnen maken.

Waarom Naturopathie?

In 2000 brak ik mijn 3e, 4e en 6e nekwervel tijdens een sportongeval. Na een zware operatie was mijn rechter lichaamshelft volledig verlamd. Ik verbleef een jaar in het UZ te Gent als rolstoelpatiënt.

Aangezien ik enorm veel energie had en een geboren doorzetter ben, gaf ik niet op. Op een dag kon ik mijn teen bewegen, vier maanden later kon ik terug volledig bewegen – een wonder volgens de dokters. Twee jaar later reed ik terug competitie in de paardensport. Volledig hersteld. 

Van waar die energie en zelfgenezende kracht vandaan kwam, was sindsdien een passie waar ik mij steeds verder in wou verdiepen. Zo ben ik destijds aan de studies Natuurgeneeskunde begonnen, en volg tot op vandaag nog steeds bijscholingen.

Net voor het behalen van mijn diploma Natuurgeneeskunde verloor ik mijn zoon Arthur. Ook toen heeft die kracht mij geholpen doorheen deze moeilijke periode. 

Nu is mijn levensmissie om ook jou te laten zien tot wat jouw lichaam in staat is!

Opleidingen
  • 200 hour Teacher Ashtanga Vinyasa Inversion Based, Radhika Yoga (Bali)
  • 300 hour Teacher Ashtanga Vinyasa, Janet Stone (California, USA)
  • Verschillende bijscholingen en workshops, waaronder Adell Bridges, Kerri Verna, etc.
Julie Mortier

Volg voedings- en gezondheidscoaching bij Caroline!

Wilt u een afspraak maken voor voedings- en gezondheidscoaching? Gebruik dan onderstaande knop om een afspraak te maken, of bel het nummer 0473 89 78 79!

Facebook
Instagram