Nathalie Monbailliu

Loopbaancoach

Over Nathalie Monbailliu

Nathalie Monbailliu volgde de afgelopen jaren –  naast haar job in rekrutering, selectie en training  – de opleiding toegepaste psychologie. Ze voegde daar een opleiding tot coach en stage als loopbaancoach aan toe. Haar kennis van de arbeidsmarkt, oplossing –en resultaatgerichte aanpak kunnen je helpen je eigen loopbaancompetenties te versterken!

Autonomie

Het is mijn overtuiging dat elkeen de regie kan hebben over zijn eigen loopbaan. De vrijheid om eigen keuzes te maken, iets te veranderen, en dicht bij jezelf te blijven. Met als resultaat, een hogere jobtevredenheid en meer veerkracht!

Ontwikkeling

Levenslang leren is in deze snel veranderende wereld van steeds groter belang. Hoe leer jij het liefst? Waar krijg je energie van? Waar wil je je in verdiepen? Welke vaardigheden wil je uitbreiden? Samen gaan we op weg om een antwoord te vinden op deze vragen.

Duurzaamheid

Laten we vooral werken aan een duurzame loopbaan, future-proof én met oog voor je work – life balance op/in elk moment van je leven. Met een positieve blik op de toekomst en rust in je hoofd !

Julie Mortier

Ga van start met loopbaancoaching door Nathalie!

Bent u op zoek naar een coach die je op professioneel gebied kan ondersteunen? Maak dan zeker eens een afspraak bij Nathalie Monbailliu. Dat kan door op onderstaande knop te klikken, of door haar te bellen op het nummer +32 4 71 36 30 02.

Facebook
Instagram